SUA: 22 de persoane au murit în urma unui val de căldură periculos

SUA: 22 de persoane au murit în urma unui val de căldură periculos

22 de persoane din Statele Unite au murit din cauza valului de căldură periculos care a ajuns la temperaturi de 51 de grade Celsius, informează AFP.

“Cea mai mare parte a centrului și nord-estului Statelor Unite se află sub incidența unor alerte din cauza călduri periculoși (…) Temperaturile mari, combinate cu umiditatea destul de ridicată, vor avea ca rezultat indici de căldură periculoși”, a anunțat seriviciul național de meteorologie NWS.

Miercuri, în statul Iowa a fost înregistrată o temperature de 51 de grade Clesius, iar în apropierea capitalei federale, în statul Maryland, temperaturile pot ajunge până la 42 de grade.

Serviciul de meteorologie a anunțat că vineri valul de căldură va afecta zone cuprinse între coasta Atlanticului și centrul țării, cu temperature cuprinse de 40-46 de grade Celsius.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România