SUA: Un bărbat care avea arme în mașină a fost arestat după ce a insistat să intre în Casa Albă

SUA: Un bărbat care avea arme în mașină a fost arestat după ce a insistat să intre în Casa Albă
Foto: energydigital.com

Un bărbat din Iowa care susținea că are misiunea să intre în Casa Albă a fost arestat în apropierea clădirii miercuri, după ce în mașina pe care o conducea au fost găsite un pistol și un cuțit, a anunțat Secret Service, citat de Reuters.

RJ Kapheim, în varstă de 41 de ani, a mers la un ofițer Secret Service care păzea partea de est a Casei Albe și „i-a mărturisit că cineva i-a spus să intre în Casa Albă”, a declarat purtatoarea de cuvant a Secret Service, Nicole Mainor.

Când ofițerii i-au percheziționat automobilul, au găsit o pușcă, muniție și un cuțit. Ulterior, bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de posesie ilegală de arme de foc.

Tags:
Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)