Teribilismul i-a adus moartea unui bărbat din Brazilia: Acesta a escaladat un stâlp de înaltă tensiune pentru a vedea un politician (VIDEO)

Teribilismul i-a adus moartea unui bărbat din Brazilia: Acesta a escaladat un stâlp de înaltă tensiune pentru a vedea un politician (VIDEO)

Un bărbat din Brazilia a murit, după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, pe care se urcase pentru a vedea mai bine discursul unui politician, potrivit Daily Mail.

Bărbatul, care voia să o vadă mai bine pe președinta suspendată Dilmei Rousseff, în timp ce ținea un discurs, nu a ținut cont că poartă o pereche de pantaloni scurți și a escaladat stâlpul de înaltă tensiune.

Acesta a stat câteva minute pe acel stâlp, fluturând un steag, iar în ciuda avertismentelor, bărbatul a ajuns în zona firelor de înaltă tensiune.

bărbatul a fost preluat de o ambulanță, însă a murit în drump spre spital, din cauza unui stop cardiac.

Teribilism mortal pentru un bărbat din Brazilia

#DIRECT_ONE_vkg890#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)