Candidat PNL la o primărie din Vaslui: Mă lupt la Fălciu cu un întreg sistem mafiot

Candidat PNL la o primărie din Vaslui: Mă lupt la Fălciu cu un întreg sistem mafiot
Sursa Foto: Vremeanoua.ro

Titinel Ursu, candidatul PNL la Primăria Fãlciu, din județul Vaslui, susține că a făcut mari eforturi pentru ca primãria comunei în care locuiește săfie performantă, în așa fel încât oamenii să-și poatăridica nivelul de trai.

„Eu nu mã lupt doar cu primarul Moraru, mã lupt cu un întreg sistem mafiot”

La cei 47 de ani ai săi, Titinel Ursu este unul dintre cei mai importanți fermieri ai județului Vaslui. La un moment dat, Titinel Ursu a săpat din fonduri proprii un puțde mare adâncime în apropiere de propria locuințăși a construit o ciușmea, în așa fel încât sătenii săbea apăpotabilă, fărăa plăti vreun ban la stat pentru acest lucru.

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Fălciu și principalul adversar al actualului primar a afirmat că ar fi făcut mult mai multe lucruri pentru localnici dacă nu ar fi fost împiedicat de cei aflați la conducere.

Conform sătenilor, viceprimarul și Consiliul Local de acolo sunt mai mult de decor. Actualul primar ar fi condus destinele acestei comunități cu mânăde fier, împiedicând comuna să se dezvolte la adevăratul ei potențial.

Titinel Ursu a declarat că, în ultimii ani, locuitorii Fălciului s-au confruntat cu situații grave care au demonstrat cădirecția în care merge comuna este una greșită, iar administrația lui Moraru trebuie sădea cu subsemnatul în fața organelor statului.

„În ultimii ani, în calitate de consilier local, mi s-au propus sume de bani pentru a fi de acord cu vânzarea dispensarului către un apropiat al primarului. Am reușit, datorităunei experiențe personale, să-i oblig pe cei de la primărie săsemneze contracte cu oamenii din sat, pentru furnizarea de apă. Pânăîn acel moment, la primărie se ținea o contabilitate paralelă, de pe urma căreia banii oamenilor nu intrau în conturile instituției, ci în buzunarele unor funcționari. Știind cănu accept compromisurile și combinațiile lor, un consilier local PSD m-a sunat și mi-a divulgat tot sistemul șpăgilor de angajare la after-school-ul primăriei. De asta eu spun tuturor, căaici, la Fălciu, nu mălupt doar cu primarul Neculai Moraru, ci cu un întreg sistem mafiot. Lor le este teamănu căvor pierde alegerile, pentru căștiu și ei căașa se va întâmpla, le este teamăde ce se va descoperi dupăce voi veni eu la primărie. A doua zi de la instalare, voi solicita un audit extern, ca lumea săștie cât s-a furat din banul public. Abia după ce vom afla proporțiile furtului, vom angaja oameni competenți, cu care săne apucăm de treabă, pentru căîn comuna noastrăsunt foarte multe de făcut, avem foarte multe obiective pe care ni le-am fixat, iar principalul este crearea locurilor de muncă. Vin din mediul privat și știu cât de important este ca o comunitate săbeneficieze de cât mai multe locuri de muncă”, a explicat Titinel Ursu pentru site-ul Vremeanoua.ro.

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012