Toate cele 5 persoane care au murit în accidentul de pe o autostradă din Marea Britanie sunt români

Toate cele 5 persoane care au murit în accidentul de pe o autostradă din Marea Britanie sunt români
Foto: Express & Star

Noi informații apar despre tragicul accident rutier de miercuri de pe autostrada M6 de lângă Birmingham. Ministerul de Externe a confirmat că toate cele 5 persoane care și-au pierdut viața după ce un camion a lovit în plin un autoturism sunt cetățeni români. Inițial, se confirmase decesul a doar 2 persoane din România, soț și soție, originari din Vrancea. În plus, un alt român a fost rănit în urma evenimentului.

"Misiunea diplomatică română a primit confirmarea din partea autorităţilor de poliţie britanice cu privire la faptul că toţi cei şase pasageri ai autoturismului implicat în accident sunt cetăţeni români. Aceștia se deplasau pe autostrada M6 într-un autoturism, care a fost acroşat de un camion. În urma impactului, cinci dintre cetăţenii români au decedat, iar a şasea persoană a fost transportată la o unitate medicală și se află în afara oricărui pericol”, anunță MAE, într-un răspuns la o solicitare Libertatea.

Cei cinci români care și-au pierdut viața în tragicul eveniment de pe autostrada M6 se aflau în același autoturism și au murit pe loc în urma impactului.

Șoferul camionului care a intrat în plin în autoturismul în care se aflau românii a fost arestat fiind considerat vinovat de producerea tragicului eveniment.

Ultima oră