Top modelul Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio

Top modelul Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio
Top modelul Gisele Bundchen a făcut show la Carnavalul de la Rio, unde a dansat într-o rochie aurie, scurtă şi transparentă. Brazilianca de 30 de ani a dansat alături de mama sa, Valdir, şi de cumnatele ei Nancy...

Top modelul Gisele Bundchen a făcut show la Carnavalul de la Rio, unde a dansat într-o rochie aurie, scurtă şi transparentă. Brazilianca de 30 de ani a dansat alături de mama sa, Valdir, şi de cumnatele ei Nancy şi Julie Brady.  

Cele patru au dansat pe sambadromul şcolii de samba Vila Isabel, unde tema a fost „părul”. Modelul a discutat tema pe pagina ei de Twiiter, unde a spus:  „Femeile iubesc părul, iar părul da personalitate oamenilor. Cred că această temă este super cool”.

Gisele a fost tot timpul în centrul atenţiei, ocupând centrul platformei de dans, unde a putut să-şi arate talentul la dans.

Totul a strălucit în preajma lor, iar Gisele a fost forte încântată să ia parte la carnaval.

Soţul Giselei, jucătorul de fotbal american, Tom Brady, i-a făcut galerie din public, alături de alte vedete, precum Pamela Anderson sau actorul Jude Law. Fotbalistul Ronaldinho a fost și el prezent la festivitate, luând parte la paradă.

Ultima oră