TRAGEDIE la filmările pentru un lungmetraj cu Bruce Willis: O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

TRAGEDIE la filmările pentru un lungmetraj cu Bruce Willis: O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

Un pompier a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma unui incendiu care s-a produs pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Motherless Brooklyn”, în care joacă Bruce Willis şi Edward Norton.

Focul a pornit de la subsolul clădirii, iar200 de pompieri, cu 44 de maşini speciale, au venit să stingă incendiul.

Astfel, locatarii clădirii şi membrii echipei de filmare au fost evacuaţi imediat.

Acţiunea filmului are loc în anii 1950, în New York, unde Lionel Essrog, un detectiv privat singuratic suferind de sindromul Tourette, trebuie să afle cine l-a asasinat pe mentorul şi unicul său prieten, Frank Minna.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului