Tragedie la o grădină zoologică! Un tigru a omorât un îngrijitor (VIDEO)

Tragedie la o grădină zoologică! Un tigru a omorât un îngrijitor (VIDEO)
Foto: bbc.com

O îngrijitoare de la o gradină zoologică din Cambridgeshire (Marea Britanie) a fost sfâșiată de un tigru, după ce aceasta și-a ajutat un coleg să scape din ghearele animalului, potrivit BBC.

Tragedie la o grădină zoologică! Un tigur a omorât un îngrijitor

#DIRECT_ONE_npc9r7#

Îngrijitoarea a fugit spre cușca animalului imediat ce l-a auzit pe colegul său țipând. Aceasta a intrat și i-a spus colegului său să fugă cât mai repede, închizând poarta după acesta.

Colegul femeii a fugit după ajutoare, încercând ulterior împreună cu mai mulți colegi să o salveze pe femeie, lucru ce s-a dovedit a fi fără succes.

Medicii au încercat să o salveze pe femeia de 34 de ani, însă după câteva minute de la atact aceasta s-a stins din viață.

Autoritățile au declarat că animalul nu a fost ucis.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend