Trei români au fost condamnați la închisoare în Marea Britanie după ce au jefuit o bătrână în vârstă de 75 de ani (VIDEO)

Trei români au fost condamnați la închisoare în Marea Britanie după ce au jefuit o bătrână în vârstă de 75 de ani (VIDEO)
Foto: captură video

Trei români au fost condamnați la închisoare, în Marea Britanie, pentru furt. Aceștia au jefuit o bătrână, într-un autobuz, chiar în centrul orașului Cardiff, scrie Daily Mail.

Rachelle Harris, în vârstă de 75 de ani, a scos de la bancă 1.250 de lire pentru a face un cadou nepotului ei, însă, în autobuz, pe drumul spre casă, a fost atacată de cei trei români.

Gabriel Ștefănescu, 38 de ani, soția sa Florentina Baeram, 44 de ani, și Violeta Ștefănescu, o rudă a acestora, au fost filmați în timpul jafului de camerele de supraveghere din autobuz.

A fost un act crud, calculat și rușinos, pentru că ați operat ca o echipă. Era o femeie în vârstă și vulnerabilă. Doamna Harris a fost foarte afectată„, a afirmat judecătorul.

După ce și-au recunoscut faptele, aceștia au fost condamnați la 20 de luni de închisoare.

 

Ultima oră
10:24 - Laurențiu Reghecampf ar fi stabilit termenul pentru divorțul de Anamaria Prodan. Ultimatum pentru impresară
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)