Donald Trump, dat în judecată de CNN. Care este motivul..

Donald Trump, dat în judecată de CNN. Care este motivul..
Foto: Politico

CNN îl cheamă în instanță pe Donald Trump, după ce corespondentului Jim Acosta i-a fost interzis accesul în Casa Albă.

Săptămâna trecută, Casa Albă a suspendat autorizația de presă lui Acosta, după ce reporterul l-a întrebat pe președinte despre limbajul său referitor la caravana de migranți care se îndrepta spre granița SUA.

CNN a declarat, marți, că intenționează să dispună de o hotărâre preliminară cât mai curând posibil, astfel încât domnul Acosta să se poată întoarce imediat la Casa Albă. Totodată, se dorește o hotărâre din partea instanței care împiedică Casa Albă să renunțe la autorizația jurnalistului în viitor .

Pe de altă parte, Casa Albă la acuzat pe Acosta că a pus mâna pe un intern care încerca să-i ia un microfon în timpul conferinței de presă, scrie independent.co.uk.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)