Doi bărbați au ucis un polițist și… l-au mâncat

Doi bărbați au ucis un polițist și... l-au mâncat

Caz șocant de canibalism în Ucraina. Un bărbat și fiul lui au ucis un polițist și au început să mănânce din el, notează The Sun.

Cadavrul a fost găsit într-un beci din orășelul Saltivka. Anchetatorii au descoperit că bucăți de carne fuseseră tăiate de pe picioare și coaste. Capul a fost găsit în apartamentul în care locuiau cei doi bărbați.

Polițistul, în vârstă de 45 de ani, a dispărut pe 4 octombrie. Ultimele persoane care l-au văzut au spus că acesta băuse împreună cu cei doi.

Astfel, anchetatorii s-au dus fix la ușa lor. Ei au ținut câteva zile cadavrul în apartamentul lor, dar l-au scos afară când niște rude și-au anunțat vizita. Doar capul l-au păstrat.

Fiul, în vârstă de 20 de ani, a recunoscut că au mâncat din trupul polițistului.

Tags:
Ultima oră
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului