Ucraina: Noi rămășițe umane au fost descoperite la locul prăbușirii avionului companiei Malaysia Airlines

Ucraina: Noi rămășițe umane au fost descoperite la locul prăbușirii avionului companiei Malaysia Airlines
Foto: dailymail.co.uk

Noi fragmente umane au fost descoperite, marți, de  o echipă de experți olandezi la locul prăbușirii avionului Boeing 777, aparținând companiei Malaysia Airlines, care s-a prăbușit la 17 iulie în estul Ucrainei, informează Ria Novosti.

Fragmentele au fost găsite în locul în care după căderea avionului a izbucnit un incendiu, a precizat șeful echipei de experți olandezi, Pieter-Jaap Aalbersberg, fără a preciza despre rămășițele câtor pasageri este vorba.

Strângerea fragmentelor avionului malaezian în estul Ucrainei au fost amânate în pe 6 noiembrie, după ce experți olandezi au descoperit noi rămășițe umane la locul tragediei. Acestea au fost trimise mai întâi la Harkov, iar, apoi, în Olanda.

Avionul Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines, care efectua o cursă pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur, a fost doborâtă de o rachetă la 17 iulie, în timp ce survola o zonă controlată de rebelii din estul Ucrainei. Kievul și Occidentul afirmă că aparatul de zbor a fost doborât de o rachetă de tipul Buk, furnizată insurgenților de Rusia. Moscova a dezmințit, aruncând vina asupra forțelor ucrainene.