Ucraina: Noi rămășițe umane au fost descoperite la locul prăbușirii avionului companiei Malaysia Airlines

Ucraina: Noi rămășițe umane au fost descoperite la locul prăbușirii avionului companiei Malaysia Airlines
Foto: dailymail.co.uk

Noi fragmente umane au fost descoperite, marți, de  o echipă de experți olandezi la locul prăbușirii avionului Boeing 777, aparținând companiei Malaysia Airlines, care s-a prăbușit la 17 iulie în estul Ucrainei, informează Ria Novosti.

Fragmentele au fost găsite în locul în care după căderea avionului a izbucnit un incendiu, a precizat șeful echipei de experți olandezi, Pieter-Jaap Aalbersberg, fără a preciza despre rămășițele câtor pasageri este vorba.

Strângerea fragmentelor avionului malaezian în estul Ucrainei au fost amânate în pe 6 noiembrie, după ce experți olandezi au descoperit noi rămășițe umane la locul tragediei. Acestea au fost trimise mai întâi la Harkov, iar, apoi, în Olanda.

Avionul Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines, care efectua o cursă pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur, a fost doborâtă de o rachetă la 17 iulie, în timp ce survola o zonă controlată de rebelii din estul Ucrainei. Kievul și Occidentul afirmă că aparatul de zbor a fost doborât de o rachetă de tipul Buk, furnizată insurgenților de Rusia. Moscova a dezmințit, aruncând vina asupra forțelor ucrainene.

Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)