Un american a fost arestat după ce a mărturisit că a încercat un atac similar cu cel de la premiera ”Batman”

Un american a fost arestat după ce a mărturisit că a încercat un atac similar cu cel de la premiera ”Batman”
Polițiștii din Maine au prins un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a declarat că sâmbătă seară a intrat într-un cinematograf din orașul Saco, având în rucsac o armă, în timpul unei prezentări a...

Polițiștii din Maine au prins un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a declarat că sâmbătă seară a intrat într-un cinematograf din orașul Saco, având în rucsac o armă, în timpul unei prezentări a peliculei “Batman: The Dark Knight Rises.”

Scena, cu excepția atacului propriu-zis, pare copiată după tragicul incident de vineri din Aurora, Colorado, unde 12 peroane și-au pierdut viața și alte 59 au fost rănite după ce un tânăr a deschis focul asupra telespectatorilor.

Timothy Courtois a fost prins de polițiști cu un întreg arsenal de pistoale și o pușcă, precum și multă muniție în mașina sa. Bărbatul avea și o serie de articole decupate din ziare, toate tratând subiectul atacului din Colorado, scrie Bangor Daily News.

Poliția a precizat că nu se cunosc care erau intențiile lui Courtois când a intrat cu arma în cinema, dar potrivit proriilor declarații, în momentul în care a fost capturat se îndrepta spre Derry, New Hampshire, pentru a-l împușca pe un fost anagajator al său.

Tags: