Un avion care zbura de la Miami la Londra s-a întors din drum pentru că un pasager a refuzat să poarte masca de protecție

Un avion care zbura de la Miami la Londra s-a întors din drum pentru că un pasager a refuzat să poarte masca de protecție
Foto: Pixabay.com

O aeronava ce zbura de la Miami la Londra s-a întors din drum la jumătatea traseului, pentru că o femeie a refuzat să poarte masca de protecție. Avionul companiei American Airlinesc a revenit pe aeroportul din SUA, după ce a parcurs deja jumătate din traseu.

Zborul a revenit pe aeroport, pentru că o femeie a refuzat să își pună masca de protecție, după cum au transmis reprezentanții companiei. Aeronava transporta peste 120 de persoane.

Un avion care zbura de la Miami la Londra, întors din drum pentru că o femeie a refuzat să poarte mască

Pe aeroportul din SUA, aeronava a fost așteptată de polițiștii din Miami, scrie CNN. „Zborul 38 al American Airlines care făcea legătura între Miami şi Londra s-a întors la Miami din cauza unui client perturbator care a refuzat să respecte cerinţa federală de a purta mască”, a transmis compania americană American Airlines.

Boeingul 777 transporta 129 de pasageri și alți 14 membrii ai echipajului de la Miami la Londra. Cetățenii urmau să ajungă în Europa, însă zborul lor a fost perturbat de un eveniment total neașteptat.

Zborurile americane, toleranță zero la abaterile de la măsurile sanitare

În 2021, SUA a implementat o politică de toleranță zero pentru persoanele care se abat de la respectarea regulilor sanitare la bordul aeronavelor.

Autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din SUA a precizat atunci că va exista și p politică de toleranță zero pentru persoanele care refuză să poarte mască, mai ales după ce personalul de la bordul aeronavelor au început să se confrunte cu o serie de numeroase astfel de cazuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”