Un bărbat a convins o femeie, prin hipnoză, să fie sclava lui sexuală

Un bărbat a convins o femeie, prin hipnoză, să fie sclava lui sexuală
Un bărbat, care a învățat singur tainele hipnozei, a fost trimis în închisoare după ce a obligat o femeie, prin intermediul hipnozei, că el este stăpânul ei, iar ea este sclava lui sexuală, relatează Daily...

Un bărbat, care a învățat singur tainele hipnozei, a fost trimis în închisoare după ce a obligat o femeie, prin intermediul hipnozei, că el este stăpânul ei, iar ea este sclava lui sexuală, relatează Daily Mail.

În loc să folosească hipnoza pentru a-și ajuta victima vulnerabilă, Timothy Porter a făcut-o pe femeie să își atingă sânii în timp ce el comitea acte sexuale.

Bărbatul de 40 de ani a pledat vinovat la acuzațiile conform cărora a făcut o persoană să se implice în activități sexuale fără a-și da consimțământul.

După o serie de ședințe, Porter a mers la locuința femeii în noaptea de 2 decembrie 2012 când soțul ei era plecat.

În pofida rezervărilor ei, Porter s-a oferit să o hipnotizeze mai profund, iar cei doi s-au așezat pe o canapea.

El tot continua să spună ”mintea și voința nu sunt ale tale”.

Femeia s-a speriat, însă ședința a continuat. Acesta a convins-o pe tânără că el este stăpânul ei, iar ea este sclava sa sexuală.

Hipnotizatorul amator a făcut-o să își expună sânii și să îi atingă în timp ce el comitea acte sexuale asupra sa.

Apoi, victima și-a revenit din hipnoză și s-a dus la bucătărie, unde Porter a încercat să reia hipnoza, fără succes.

În schimb, ea a sunat un prieten și poliția, Porter fiind arestat.

Bărbatul a fost condamnat la 18 luni de închisoare și îi este interzis să își contacteze victima, precum și să mai practice hipnoza timp de 10 ani.

Ultima oră
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar