Un bărbat a supraviețuit cinci nopți într-o pădure din Munții Bucegi, după ce s-a rătăcit

Un bărbat a supraviețuit cinci nopți într-o pădure din Munții Bucegi, după ce s-a rătăcit
Sursa foto: Micah Boerma/ Pexels

Un bărbat în vârsta de 49 de ani asupravieţuit miraculos, cinci nopţi în pădurea din Munţii Buzăului, unde se rătăcise. Acesta a fost găsit de un şofer care transporta lemn, la cinci zile după ce familia l-a dat dispărut,la aproximativ 15 km distanțăde domiciliul său.

Surpraviețuitorula povestit că a plecat de acasă pe jos, din localitatea Gură Teghi către Nehoiu, însă la un moment dat s-a rătăcit și a fost nevoit să doarmă în pădure, unde s-a învelit cu ramuri de pin pentru că temperaturile au scăzut foarte mult.Așa a ajuns în apropierea localității Plaiul Nucului din comună Lopătari, potrivit adevărul.ro.

Medicii l-au consultat și ulterior a fost lăsat să plece acasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)