Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar (VIDEO)

Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar (VIDEO)
Foto: B1 TV

Politiştii americani au comis-o din nou. Un videoclip filmat de un martor ocular arată cum oamenii legii împuşcă un bărbat de culoare, aparent neînarmat, aflat într-un cărucior cu rotile, informează B1 TV.

Bărbatul, paralizat de la brâu în jos, este împuşcat de poliţişti în momentul în care duce mâna la buzunar.

Familia acestuia acuză ofiţerii de crimă, însă aceştia se apără şi susţin că omul cu dizabilităţi era înarmat şi refuza să asculte indicaţiile forţelor de ordine.

Acesta este doar ultimul dintr-un şir lung de scandaluri în care sunt implicaţi ofiţeri din Statelor Unite. Proteste au avut loc în numeroase oraşe din ţară după ce un număr şocant de clipuri video similare au apărut pe internet.

Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)