Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Prahova are arsuri pe 70% din suprafața corupului, după ce o butelie a explodat

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Prahova are arsuri pe 70% din suprafața corupului, după ce o butelie a explodat

Tragedia s-a petrecut joi după-amiază, în satul Coada Malului, din județul Prahova. Bărbatul în vârstă de 47 de ani are arsuri pe 70% din suprafața corpului, inclusiv pe căile aeriene, în urma exploziei unei buteii, precizează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Explozia butelilei nu a fost urmată de un incendiu, după cum a precizat ISU Prhova, potrivit sursei citate. Bărbatul de 47 de ani a fost evaluat de către medici și s-a constatat că a suferi arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală şi pe căile aeriene, potrivit Agerpres.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, victima va fi preluată de un elicopter SMURD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:13 - Peste 149 de polițiști au fost răniți și 172 de persoane au fost arestate în timpul protestelor împotriva reformei pensiilor din Franța
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”
08:15 - Patru focare de COVID 19 la Spitalul Județean Sibiu: Cel mai mare are 30 de cazuri