Un britanic de 75 de ani a alergat 75 de maratoane în 75 de zile. La final, el a donat banii câștigați (VIDEO)

Un britanic de 75 de ani a alergat 75 de maratoane în 75 de zile. La final, el a donat banii câștigați (VIDEO)
Foto: telegraph.co.uk

Ray Matthews, un bărbat care locuiește în apropiere de Rotherdam, a decis că trebuie să-și facă un cadou ceva mai neobișnuit la împlinirea vârstei de 75 de ani: să alerge 75 de maratoane în 75 de zile. Zis și făcut! Miercuri, britanicul a participat la ultima cursă și a reușit să strângă circa 13.000 de lire sterline, bani pe care i-a donat unei școli în care învață și copii cu nevoi speciale, notează The Telegraph.

Ultimul maraton la care a participat Matthews s-a terminat chiar pe terenul școlii, acolo unde a fost întâmplinat în aplauzele ”suporterilor”.

”Uneori a fost dificil să alerg la 75 de maratoane în 75 de zile, dar am făcut ceea ce am spus că voi face. Chiar a fost greu uneori, dar, în general, a fost mai bine decât mă așteptam. Am întâlnit atât de mulți oameni minunați pe care nu-i mai văusem până acum și care mi-au spus lucruri fantastice și mi-au dat bani, de asemenea. Alți oameni, în schimb, s-au îndoit de mine, dar nu-i nimic. Mereu am avut încredere că se poate – tocmai de asta am și ales provocarea”, a susținut britanicul.

Britanicul Ray Matthews a terminat al 75-lea maraton în 75 de zile

#DIRECT_ONE_y5nekt#

Urmăriți B1TV.ro și pe