Un britanic nu a mai fost primit la un interviu de angajare pentru că nu era român

Un britanic nu a mai fost primit la un interviu de angajare pentru că nu era român
Foto: thesun.co.uk

Un bărbat din Marea Britanie a aplicat pentru ocuparea unui post de șofer, dar nu a fost acceptat pentru interviu pe motiv că nu este român, notează The Sun.

Peter Kennedy, un şofer calificat în vârstă de 45 de ani din Gainsborough, Lincolnshire, a vrut să se angajeze în cadrul companiei Arriva. Inițial, el a fost invitat la un interviu, dar, cu o zi înainte, a primit un email prin care era informat că se dorește angajrea unui român.

"Sunt un şofer britanic, dar se pare că nu am nicio şansă să-mi găsesc un job în propria ţară. Nu ştiu dacă e din cauză că românii sunt plătiţi mai puţin ori altceva…", s-a plâns Kennedy.

În emailul din partea managerului companiei se precizează că "cerinţele pe care compania le solicită sunt îndeplinite de românii din zona Watford".

"Oameni muncitori ca mine nu primesc nici măcar o şansă", s-a mai plâns britanicul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare