Un depozit alimentar din Odesa a fost distrus, după ce Rusia a lansat 14 racheze de croazieră în regiune

Un depozit alimentar din Odesa a fost distrus, după ce Rusia a lansat 14 racheze de croazieră în regiune
Foto: OK „Pivden”

Sudul Ucrainei a fost astăzi luat cu asalt de forțele armate rusești. În această după-amiază inamicul a tras 14 rachete de croazieră. Potrivit Unian, în urma acestei lovituri, în Odesa, un depozit de alimente a fost ars.

Informația a fost confirmată de jurnaliștii din comandamentul operațional Pivden.

„În cursul zilei, timp de 3 ore, inamicul a lansat un atac masiv cu rachete în sudul țării, în număr de 14 rachete. Înfuriați din cauza succeselor trupelor noastre, rasiștii ruși au lovit în Ochakov (regiunea Nikolaev), de-a lungul gurii Dunării, de-a lungul districtului Belgorod-Dnestrovsky din regiunea Odessa și de-a lungul Odessei”, se arată în comunicat.

În regiune și în suburbie au fost afectate zone agricole, iar în Odesa a ars un depozit logistic de alimente. Salvatorii au luptat contra focului, care s-a extins la 300 de mp. Victime, în rândul populației civile, nu au fost înregistrate.

Foto: OK „Pivden”

Distrugerea depozitului de alimente a fost confirmată de speakerul OVA Odesa Serhiy Bratchuk.

Ulterior, Districtul Militar Regional Odesa a raportat că forțele de apărare aeriană au doborât rachetele invadatorilor ruși peste oraș și din apropiere. Comandamentul operațional al „Pivden” a raportat că inamicul a tras rachete de croazieră de tip „Onyx” în regiunea Odesa.

Alt depozit ars în Donețk

În Donețk se află în flăcări un depozit de muniții. Acest lucru este raportat de canalul Telegram „ Tipical Donețk ”, publicând fotografii și videoclipuri ale martorilor oculari. Se raportează că detonarea are loc pe teritoriul microdistrictului Azotny.

Autoritățile ruse nu au comentat cele întâmplate.

Urmăriți B1TV.ro și pe