Un fermier din Nepal a mușcat o cobră până când a ucis-o

Un fermier din Nepal a mușcat o cobră până când a ucis-o
 Un fermier din Nepal a fost mușcat de o cobră pe terenul unde cultiva orez. Până aici nimic neobișnuit. Doar că bărbatul a luat rapid decizia curajoasă de a mușca la rândul lui șarpele veninos. Și a...

 Un fermier din Nepal a fost mușcat de o cobră pe terenul unde cultiva orez. Până aici nimic neobișnuit. Doar că bărbatul a luat rapid decizia curajoasă de a mușca la rândul lui șarpele veninos. Și a făcut-o de mai multe ori, până când cobra a murit.

”Un îmblânzitor de șerpi mi-a spus că dacă ajung în situația de a fi mușcat de un șarpe să fac același lucru și nu voi păți nimic”, a declarat Mohammed Salmodin pentru BBC.

Între timp, bărbatul a părăsit spitalul unde fusese internat pentru a fi tratat în urma mușcăturii periculosului șarpe. Autoritățile din zonă au spus că fermierul nu va fi pus sub acuzare deoarece reptila nu se află printre cele pe cale de dispariție.

”Când mi-am dat seama că am fost mușcat de un șarpe am plecat acasă, am luat o lanternă și am observat că era o cobră. Așa că l-am mușcat până când a murit”, povestește Salmodin.

Apoi, fermierul a spus că s-a întors la treburile sale zilnice ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. La insistențele familiei, ale vecinilor și chiar a Poliției, Salmodin a fost până la urmă de acord să se ducă la spital. Bizara întâmplare a avut loc marți, într-un sat situat la 200 de kilometri de Kathmandu, capitala Nepalului.