Un interviu cu Olena Zelenska a fost întrerupt de sirene. Cum a reacționat Prima Doamnă a Ucrainei (video)

Un interviu cu Olena Zelenska a fost întrerupt de sirene. Cum a reacționat Prima Doamnă a Ucrainei  (video)
Foto: Hepta/Abaca Press / YEVHEN KOTENKO,

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a acordat un interviu pentru ABC. În timpul conversației cu prezentatoarea americană, o sirenă a sunat, forțându-le pe femei să părăsească locul întâlnirii și să fugă către un adăpost.

Apel disperat al Olenei Zelenska

Înainte să sune sirena, Zelenska a reușit să vorbească despre faptul că mulți ucraineni au iluzia că țara este în siguranță. Prin urmare, mulți ignoră sirena și nu coboară să se acopere. Prima Doamnă a Ucrainei a atras atenția oamenilor asupra măsurilor de siguranță. Potrivit acesteia, amenințarea atacurilor aeriene este destul de ridicată.

„Știi, există un sentiment ciudat la Kiev când vezi oamenii mergând pe străzi și trăind ca și când nu ar fi război. Mulți oameni ignoră alertele de raid aerian. Trebuie să ne amintim că țara este în război. Și alte regiuni nu sunt la fel de sigure”, a remarcat Olena Zelenska, citată de Unian.

Vladimir și Elena Zelenski nu s-au văzut timp de 2,5 luni de la începerea războiului ruso-ucrainean. Soții au vorbit doar la telefon și nu au mai avut posibilitatea să se vadă. Cei doi s-au reunit în 21 mai, la un interviu acordat pentru ICTV, care a coincis cu cea de-a treia aniversare a mandatului prezidențial al lui Zelenski.

Soții Zelenski nu s-au văzut de la începutul războiului

În timpul discuției, președintele Ucrainei și prima doamnă au spus că nu s-au mai văzut de la începutul războiului, iar acum au avut ocazia să se întâlnească. Soții fiind nevoiți să se separe.

„Nimeni nu-mi ia soțul de lângă mine, nici măcar războiul. Dar da, el trăiește pentru serviciul lui, noi aproape că nu apucăm să-l vedem. Nu l-am văzut deloc timp de două luni și jumătate, am vorbit doar la telefon. Și sunt foarte recunoscătoare pentru această ocazie, pentru că acest interviu ne face să petrecem puțin timp împreună. Da, o întâlnire la TV”, a dezvăluit Olena Zelenska, în cadrul unui interviu, citată de Viva.

Cum s-a schimbat viața cuplului prezidențial

Prima doamna recunoaște că a trecut prin clipe teribile. Aceasta nu se aștepta la un război pe scară largă și nu i-a venit să creadă că Forțele Federației Ruse au invadat Ucraina. Femeia spune că a aflat aceasta veste de la soțul ei și a simțit „neliniște și stupoare”. Olena Zelenska a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Zelenski înainte să plece.

„Îmi amintesc că m-am trezit din cauza unor sunete ciudate care veneau de afară, așa cum a făcut, probabil, toată lumea. Era întuneric, era noapte și am văzut că Volodimir nu era lângă mine. M-am dus în camera alăturată, era deja îmbrăcat în costum, dar fără cravată. L-am întrebat ce se întâmplă și mi-a spus că a început. Nu pot descrie emoțiile simțite: neliniște, stupoare… Mi-a spus asta și a plecat. După aceea, nu ne-am văzut mult timp’, a povestit Olena Zelenska, citată de Viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe