Olena Zelenska: „La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu”

Olena Zelenska: La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu
Facebook: Olena Zelenska.

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, a mărturisit, pentru ABC News, că își face griji pentru securitatea și starea soţului ei, Volodimir Zelenski.

Femeia  a subliniat că ştie cât de puternic şi rezistent este acesta. Partenera lui Zelenski a vorbit cu ABC News prin mesaje. Aceasta nu a putut să fie apelată la telefon din cauza riscurilor de securitate.

Într-un schimb de mesaje scrise cu ABC News, Zelenska a numit atacul de rachete rusești asupra Ucrainei și moartea civililor, drept „genocid”.

„Bănuiesc că mesajul meu este foarte asemănător cu cel pe care îl transmite întreaga lume. Doar două cuvinte simple: Stop War”, a scris Zelenska.

„La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte de a-l suna, mă rog ca totul să fie bine. Dar ştiu şi cât de puternic şi de rezistent este.

Îşi iubeşte ţara, patria, îşi iubeşte naţiunea, familia şi pe mine. Şi ştiu cât de puternice sunt aceste sentimente. Aşa că va apăra toate acestea până la final”, a spus Olena Zelenska, citată de ABC News.

După ce  Volodimir Zelenski a devenit președintele Ucrainei în 2019, Zelenska a lansat o inițiativă ca primă doamnă pentru a îmbunătăți calitatea și nutriția alimentelor în școli, însă pe 24 februarie, prioritățile ei au fost modificate dramatic când tancurile și trupele rusești au invadat Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe