Un necunoscut a pătruns pe platoul unei emisiuni de pe France2 pentru a vorbi despre Siria (VIDEO)

Un necunoscut a pătruns pe platoul unei emisiuni de pe France2 pentru a vorbi despre Siria (VIDEO)
Emisiunea sportivă Stade 2, difuzată de postul France2, a avut parte de un invitat nedorit pe platou: Un necunoscut a întrerupt emisiunea, dorind să alerteze publicul cu privire la situația dramatică din Siria,...

Emisiunea sportivă Stade 2, difuzată de postul France2, a avut parte de un invitat nedorit pe platou: Un necunoscut a întrerupt emisiunea, dorind să alerteze publicul cu privire la situația dramatică din Siria, potrivit Ozap.com.

Moderatorul emisiunii Laurent Luyat discuta cu invitatul său, fotbalistul Emmanuel Petit, necesitatea ca sportivii să militeze pentru drepturile homosexualilor în cadrul Jocurilor Olimpice din Rusia 2014, când un bărbat a pătruns în platou și s-a așezat lângă prezentator.  

Calm și determinat, cu o foaia în mână care reprezenta steagul armatei libere siriene, el a încercat să alerteze opinia publică cu privire la situația actuală din Siria.

“La o distanță de trei ore cu avionul de Paris se întâmplă un masacru, un genocid”, a avut necunoscutul timp să spună în direct.

Moderatorul a încercat imediat să descurajeze discursul acestuia, spunându-i că nu se poate auzi ce vorbește, urmând ca apoi să-i spună că nu poate pune stăpânire pe emisiune în ciuda motivelor întemeiate pe care le are.

Imediat după, moderatorul a cerut difuzarea unui reportaj, iar după ce emisia a revenit în platou, bărbatul nu mai se afla acolo.

Atenționare în privința Siriei, făcută de un necunoscut, în direct pe un post francez


Incident sur le plateau de „Stade 2” de puremedias

Embed:
Tags: