Un pastor din Florida, arestat în timp ce se pregătea să ardă aproape 3.000 de exemplare de Coran

Un pastor din Florida, arestat în timp ce se pregătea să ardă aproape 3.000 de exemplare de Coran
Un pastor din statul american Florida, care plănuia să ardă 2.998 de exemplare din Coran, a fost arestat. Slujitorul Domnului a declarat că dorea astfel să aducă un omagiu memoriei celor 2.998 de victime ale...

Un pastor din statul american Florida, care plănuia să ardă 2.998 de exemplare din Coran, a fost arestat. Slujitorul Domnului a declarat că dorea astfel să aducă un omagiu memoriei celor 2.998 de victime ale atentatului de la 11 septembrie.

Pastorul Terry Jones, în vârstă de 61 de ani, a intrat în vizorul poliţiştilor americani, după ce a spus că vrea să dea foc, într-un parc, la 2.998 de copii ale Coranului, în memoria celor 2.998 de victime ale atentatului de la 11 septembrie.

În autoturismul pastorului au fost găsite cele aproape 3.000 de carţi considerate de musulmani sfinte, un grătar pe bază de kerosen şi mai multe sticle cu substanţe inflamabile.

Terry Jones se afla în maşină cu un alt pastor din parohie, care ar fi urmat să-l ajute la arderea cărţilor, intenţie pe care au anunţat-o pe Internet.

Autorităţile au luat în serios ameninţările, cu atât mai mult cu cât Terry Jones nu se afla la prima abatere de acest fel. În urmă cu doi ani, Jones a dat foc unui exemplar din Coran , ceea ce a stârnit un amplu val de proteste în Orientul Mijlociu şi în Afganistan.

Tags:
Ultima oră
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia