Un rus a omorât nouă oameni pentru că nu au crezut o poveste

Un rus a omorât nouă oameni pentru că nu au crezut o poveste
Foto: colourbox.com

Polițiștii ruși au reținut un bărbat suspectat că a ucis nouă oameni într-un sat situat la 150 de kilometri de Moscova, informează BBC.

Sergei Yegorov, în vârstă de 45 de ani, a ajuns neinvitat la o petrecere. El s-a înfuriat teribil pentru că unii dintre cei prezenți nu l-au crezut că a făcut armata la parașutiști. El s-a simțit insultat, așa că a mers acasă și s-a întors cu o pușcă de vânătoare.

Poliția a fost alertată de o tânără care a apucat să se ascundă sub o pătură.

Autoritățile au găsit corpurile neînsuflețite a cinci bărbați și patru femei. Printre victime se numără și o femeie de 92 de ani, proprietara casei.

Bărbatul a recunoscut crimele.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend