Unde ar fi putut să existe 1.000 de persoane infectate cu coronavirus din decembrie. Ce spun specialiștii

Unde ar fi putut să existe 1.000 de persoane infectate cu coronavirus din decembrie. Ce spun specialiștii
Foto: Foto: Hepta - Abaca Press / Utrecht Robin/ABACAPRESS.C

Se pare că infecția cu coronavirus a început mai devreme decât a fost anunțat în mod oficial. Medicii din California afirmă că mulți pacienți au avut aceleași simptome chiar înainte de Crăciun.

Specialiștii au analizat mai multe rapoarte medicale, pacienții având simptome precum tuse și insuficiență pulmonară încă din luna decembrie a anului 2019. Medicii mai avertizează asupra faptului că, în acea perioadă, au fost mai multe cazuri decât în mod obișnuit.

Aceștia estimează un număr de1.000 de persoane infectate cu noul coronavirus în Los Angeles din decembrie până în februarie,transmiteDaily Mail.

Mai mult, pentru a dovedi că virusul a apărut mai devreme, o familie din Marea Britanie a prezentat un raport medical care arăta faptul că un membru ar fi murit din cauza coronavirusului în decembrie. Decesul a avut loc cu două luni înainte să fie constatat primul deces oficial din cauza Covid-19 în Marea Britanie.

Ultima oră
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Cine sunt liberalii din Biroul Executiv al formațiunii (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)