Unde ar fi putut să existe 1.000 de persoane infectate cu coronavirus din decembrie. Ce spun specialiștii

Unde ar fi putut să existe 1.000 de persoane infectate cu coronavirus din decembrie. Ce spun specialiștii
Foto: Foto: Hepta - Abaca Press / Utrecht Robin/ABACAPRESS.C

Se pare că infecția cu coronavirus a început mai devreme decât a fost anunțat în mod oficial. Medicii din California afirmă că mulți pacienți au avut aceleași simptome chiar înainte de Crăciun.

Specialiștii au analizat mai multe rapoarte medicale, pacienții având simptome precum tuse și insuficiență pulmonară încă din luna decembrie a anului 2019. Medicii mai avertizează asupra faptului că, în acea perioadă, au fost mai multe cazuri decât în mod obișnuit.

Aceștia estimează un număr de1.000 de persoane infectate cu noul coronavirus în Los Angeles din decembrie până în februarie,transmiteDaily Mail.

Mai mult, pentru a dovedi că virusul a apărut mai devreme, o familie din Marea Britanie a prezentat un raport medical care arăta faptul că un membru ar fi murit din cauza coronavirusului în decembrie. Decesul a avut loc cu două luni înainte să fie constatat primul deces oficial din cauza Covid-19 în Marea Britanie.

Ultima oră
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!