Vezi unde făceau duş surorile Middleton (FOTO)

Vezi unde făceau duş surorile Middleton (FOTO)
Casa din Berkshire, Anglia, unde surorile Kate şi Pippa Middleton au copilărit se află la licitaţie şi ar putea fi vândută cu aproximativ 495.000 de lire. Imobilul din West View, cu patru dormitoare, pe care...

Casa din Berkshire, Anglia, unde surorile Kate şi Pippa Middleton au copilărit se află la licitaţie şi ar putea fi vândută cu aproximativ 495.000 de lire.

Imobilul din West View, cu patru dormitoare, pe care Mike şi Carole Middleton l-au cumpărat în 1979 cu 34.700 de lire, a fost locul în care Ducesa de Cambridge a copilărit până la vârsta de 13 ani.

Casa este construită în stil victorian, mobilată în schimb cu o bucătărie modernă.

Locuinţa are o grădină foarte mare şi se află în apropiere de şcoala primară unde viitoarea regină a învăţat până la 8 ani.

Cu două săptămâni înainte de licitaţia din 3 iunie, jurnaliştii de la Daily Mail au făcut un tur al casei, împreună cu agentul imobiliar Dudley Singleton, care a fost aproape de Kate şi Pippa, precum şi de părinţii lor, pe vremea când locuiau acolo.

Familia Middleton a vândut locuinţa în 1995 cu 158.000 de lire, iar cei doi proprietari de atunci şi până în prezent nu au făcut prea multe modificări.

„Sunt o familie plăcută într-adevăr. Michael rezolvă toate problemele familiei, Carole este vivace şi atractivă, dar cred că Kate a luat mai multe trăsături de la tatăl ei. Pippa este mai mult stilul comercial”, a spus agentul în timp ce arăta o cameră de joacă a fetelor.

Tot agentul a fost cel care regreta că mesajul scris de Kate „Kate Loves Prince William” ( Kate îl iubeşte pe Prinţul William) în camera ei, nu se mai regăsea.

Doar gândiţi-vă: Kate s-a jucat în această casă puţin cunoscută şi a ajuns într-un palat.

Tags:
Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)