Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a fost huiduit la Chişinău (VIDEO)

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a fost huiduit la Chişinău (VIDEO)

Primire ostilă ostilă pentru vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, la Chişinău. Acesta a fost întâmpinat pe aeroport cu huiduieli şi cu un bilet. dus spre Moscova. Primirea i-a fost făcută de unioniștii de la asociația ODIP, cei din Vizita lui Rogozin a dat peste cap şi traficul din Chișinău. Oficialul de la Kremlin i-a ironizat pe contestatari, transmite B1TV.

Vicepremierul rus a avut parte şi de un altă întâmplare inedită. Rogozin, a primit, la sosirea în Republica Moldova, un sms cu textul "Bine aţi venit în România!

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost intampinat pe aeroportul din Chișinău un grup de protestatari. Tinerii erau hotărâți să-i dea de la inceput un bilet dus spre Moscova.

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a fost huiduit la Chişinău

#DIRECT_ONE_3gbthl#

Unul dintre protestatari a adus cu el și un buchet de flori, legat cu panglică neagră pe care voia să il dea lui Rogozin.

Rogozin a avut parte si de o alta intamplare neobisnuita. Oficialul rus a povestit pe facebook ca dupa aterizare a primit un un sms cu textul "Bine aţi venit în România!

De la Chișinău, Dmitri Rogozin a plecat în regiunea transnistreană pentru intalniri cu reprezentantii pretinsului regim de la Tiraspol.

Ultima oră
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor