Victor Ponta se teme de fraudarea alegerilor: Sper ca şi cei care sunt de la PSD, de la celelalte partide, să ne asigurăm că se numără corect

Victor Ponta se teme de fraudarea alegerilor:  Sper ca şi cei care sunt de la PSD, de la celelalte partide, să ne asigurăm că se numără corect
foto: Facebook

Victor Ponta a declarat duminică seara că se teame de fraudarea alegerilor și a transmis membrilor din secțiile de votare să fie vigilenți:

”Am emoţii, pentru că în România, de prea multe ori, din 2009 încoace, de la prezidenţiale, una s-a votat şi alta s-a numărat, aşa încât acum soarta PRO România depinde de colegii mei 18.500 care sunt în secţiile de vot. Sper ca şi cei care sunt de la PSD, de la celelalte partide, să ne asigurăm că se numără corect”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Acesta a subliniat că exclude o negociere cu UDMR:

“După ce se termină de numărat, suntem în Parlament, văd ce echipă de parlamentari are PRORomânia şi vă anunţ că nu e vorba de niciun orgoliu. S-au terminat alegerile. Cu UDMR-ul nu vreau şi nu am ce să discut, PMP-ul sper să nu fie cazul. Cu celelalete partide, evident trebuie să ne aşezăm la masă. Sper încă o dată ca de data asta, Băsescu să nu mai primească ajutor ca să intre în Parlament, dar asta o să vedem mâine dimineaţă.

Înainte să am rezultatul final şi numărul de mandare al PRO România pot doar să vă spun că eu cred că suntem într-o mare criză şi că sunt dispus să dialoghez cu toate celelalte partide care au fost votate de către români, că îmi plac sau nu îmi plac mie, dar au fost votate şi sunt legimite în Parlament”, a declarat liderul Pro România.