Fostul bodyguard al lui Vladimir Putin îl amenință cu ‘CAFTEALA’ pe Aleksei Navalnîi: Îţi promit că te voi face o CHIFTEA SUCULENTĂ în doar câteva minute!

Fostul bodyguard al lui Vladimir Putin îl amenință cu ‘CAFTEALA’ pe Aleksei Navalnîi: Îţi promit că te voi face o CHIFTEA SUCULENTĂ în doar câteva minute!

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi, este amenințat cu o “cafteală” zdravană de fosta gardă de corp a liderului de la Kremlin, generalul Viktor Zolotov, în prezent șef al Gărzii Naționale a Rusiei.

Zolotov, care l-a provocat la un “duel” pe Aleksei Navalnîi, în timp ce acesta se afla în închisoare, a respins vineri condiţiile propuse de opozant de a se “duela verbal” într-o dezbatere publică, scrie Agerpres.

Navalnîi, care între timp a ieşit din închisoare, a declarat joi seara că în calitate de persoană căreia i s-a aruncat mănuşa, a acceptat provocarea şi a ales „arma” şi locul pentru duel: „o dezbatere la televiziune naţională”.

“Dezbateri? Îl invitasem pentru altceva”, a reacţionat Zolotov într-o declaraţie pentru agenţia de presă TASS. “De aceea, nu ne vom întâlni”, a mai spus fostul bodyguard al lui Putin.

Zolotov l-a provocat luna trecută pe Navalnîi la un “duel” luna trecută – în timp ce opozantul rus se afla în închisoare – ca urmare a unei anchete privind corupţia în cadrul Gărzii Naţionale, realizată de o organizație a lui Navalnîi.

“În ring, pe tatami, oriunde, îţi promit că te voi face o chiftea suculentă în doar câteva minute”, a spus Zolotov (64 de ani) îmbrăcat în uniformă, cu pumnul ridicat, într-o înregistrare video postată pe internet.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Guardian News / Youtube)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori
16:21 - Adrian Mititelu ar urma să iasă din închisoare. Fiul său a anunțat că patronul FCU Craiova a câștigat procesul la Curtea Constituțională
15:58 - Maria Zaharova, supărată foc pe YouTube. Ministerul de Externe rus vine cu o răzbunare
15:55 - Bolurile de Supă din Carton,Cea Mai Bună Soluție Pentru un Viitor Eco Friendly
15:52 - Fabrica de zahăr din Luduș va fi cumpărată de statul român de la compania franceză care vrea să o vândă