Vizită a extratereștrilor pe 10 septembrie, conform unui astronom

Vizită a extratereștrilor pe 10 septembrie, conform unui astronom
Astronomul argentinian Sergio Toscano, director al Centrului de studii astronomice din provincia Misiones, susține că două nave extraterestre sunt în drum spre Pământ, fiind în acest moment mascate de cometa...

Astronomul argentinian Sergio Toscano, director al Centrului de studii astronomice din provincia Misiones, susține că două nave extraterestre sunt în drum spre Pământ, fiind în acest moment mascate de cometa Elenin, care străbate acum sistemul nostru solar, conform Agerpres.

Toscano arată, într-un raport publicat luna trecută, că extratereștrii vor ajunge pe Pâmânt în data de 10 septembrie 2011. Acesta afirmă că a observat două corpuri cilindrice uriașe zburând în spatele cometei Elenin.

„Omuleţii verzi se ascund în spatele cometei pentru a nu fi descoperiţi mai devreme. În plus, aceasta le serveşte şi ca scut împotriva asteroizilor. Sau poate cometa este ea însăşi parte a unei nave gigantice, formată din două compartimente, cu care extratereştrii călătoresc în spaţiu, vizitând diferite planete”, a declarat astronomul argentinian.

Tags:
Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie