Volodimir Zelenski le-a transmis oficialilor ucraineni să nu mai vorbească despre planurile militare ale Kievului

Volodimir Zelenski le-a transmis oficialilor ucraineni să nu mai vorbească despre planurile militare ale Kievului
Foto: Hepta.ro / DPA Images

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a transmis oficialilor guvernamentali să nu mai discute cu reporterii despre tacticile militare ale Kievului împotriva Rusiei, spunând că astfel de declarații sunt „chiar iresponsabile”, transmite The Guardian.

Zelenski: Cu cât divulgați mai puține detalii despre planurile noastre, cu atât mai bine va fi pentru implementarea lor

The New York Times și Washington Post au citat oficiali spunând că forțele ucrainene sunt responsabile pentru exploziile de la baza aeriană Saky din Crimeea. Pe de altă parte, guvernul de la Kiev a evitat să confirme situația.

„Războiul în mod clar nu este momentul pentru vanitate și declarații zgomotoase. Cu cât divulgați mai puține detalii despre planurile noastre de apărare, cu cât mai bine va fi pentru implementarea acelor planuri de apărare”, a declarat liderul ucrainean.

„Dacă doriți să generați titluri răsunătoare, asta e o chestie – este chiar iresponsabil. Dacă doriți victorie pentru Ucraina, asta e o altă chestie și ar trebui să fiți conștienți de responsabilitatea fiecărui cuvânt pe care îl rostiți despre planurile statului nostru pentru apărare sau contraatacuri”, a adăugat Volodimir Zelenski.

Mesajul a fost adresat oficialilor și altor persoane care au comentat evenimentele de pe front.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)