TRAGEDIE în CAMPANIA ELECTORALĂ! A MURIT într-un CUMPLIT ACCIDENT: S-A FĂCUT PRAF cu mașina! Din nefericire, principala candidată la alegerile prezidențiale…

TRAGEDIE în CAMPANIA ELECTORALĂ! A MURIT într-un CUMPLIT ACCIDENT: S-A FĂCUT PRAF cu mașina! Din nefericire, principala candidată la alegerile prezidențiale...
Foto: pixabay.com

Un voluntar care era angrenat în campania electorală din statul american Iowa a senatoarei democrate Elizabeth Warren a fost ucis luni într-un accident de mașină, informează eu.desmoinesregister.com.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

Zachary Crombie Presberg, în vârstă de 22 de ani, a murit într-o coliziune în care au fost implicate mașina sa și două camioane cu semiremorcă, în jurul orei locale 19:25, în ținutul Pottawattamie.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA URGIA! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA!

„Zac” Presberg s-a alăturat campaniei din Iowa în timpul verii și a ales să continue ca voluntar după încheierea bursei sale.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

„Bruce și cu mine suntem îngroziți de trecerea în neființă a lui Zac și transmitem cele mai profunde condoleanțe părinților, familiei și prietenilor săi”, a spus Elizabeth Warren într-o declarație.

„Prin dăruirea și voluntariatul său, Zac a reprezentat ce e mai bun din noi”, a mai spus senatoarea democrată.

Elizabeth Warren, considerată una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, şi-a lansat oficial, în februarie 2019, campania pentru alegerile prezidenţiale din SUA din 2020, potrivit Agerpres.

„Aceasta este lupta vieţilor noastre, lupta pentru a construi o ţară unde visele sunt posibile. (…) Şi acesta este motivul pentru care mă aflu azi aici pentru a vă anunţa că voi candida la postul de preşedinte al SUA”, spunea atunci Warren în faţa unei mulţimi strânse în Lawrence (statul Massachusetts).

Warren, în vârstă de 69 de ani, profesoară la Harvard Law School devenită senatoare, este poate cea mai cunoscută personalitate care a intrat în cursă.

De când a fost aleasă în Senat, în 2012, Warren a avut abordări progresiste în cadrul Partidului Democrat, pledând pentru creşterea taxelor pentru bogaţi şi pentru protecţia consumatorului, relatează dpa.

Supranumită de Trump „Pocahontas” după ce a susținut că are un strămoş amerindian, Warren a fost plasată, într-un sondaj realizat în noiembrie 2018, în urma altor posibili candidaţi democraţi la preşedinţie, cu doar 5% din preferinţe, faţă de 26% pentru fostul vicepreşedinte Joe Biden sau 19% pentru fostul candidat la alegerile primare din 2016 Bernie Sanders.

Prima rundă a alegerilor primare este prevăzută să aibă loc la începutul lui 2020, chiar în statul Iowa.