Winnie the Pooh, interzis în Polonia pentru că ar fi ”hermafrodit”

Winnie the Pooh, interzis în Polonia pentru că ar fi ”hermafrodit”
Foto: hollywoodlife.com

Personajul de desene animate Winnie the Pooh a fost interzis într-un loc de joacă dintr-un orăşel din Polonia, după ce consilierii oraşului au considerat necorespunzător pentru minori faptul că acesta poartă doar un tricou, precum şi sexualitatea îndoielnică a acestuia, relatează Fox News.

În timpul unei întâlniri a consiliului local din orăşelul Tuszyn, Polonia, ţinuta şi lipsa de organe genitale a îndrăgitului ursuleţ au fost subiect de dezbatere pentru mai mulţi membri. Aceştia au insistat asupra ideei că Winnie the Pooh este un model necorespunzător pentru copii, din cauză că este un hermafrodit.

O înregistrare a respectivei şedinţe o arată pe una dintre consiliere afirmând: „Toată lumea care cunoaşte personajul Winnie the Pooh ştie că el nu are organe sexuale.“

Femeia era hotărâtă ca şi ceilalţi colegi ai săi să se informeze despre origininea hermafroditului Pooh, dar şi a creatorului său, AA Milne.

Primarul oraşului, Ryszard Cichy, l-a comparat pe Winnie cu un îndrăgit personaj polonez, ursul Misio Uszatek, despre care a spus că acesta din urmă este o alegere mai bună, deoarece este îmbrăcat din cap până în picioare.

„Uitându-ne la ambii urşi, unul este complet îmbrăcat, în timp ce celălalt poartă doar o bluză“, a declarat Ciszy în timpul şedinţei.

„E pe jumătate îmbrăcat, ceea ce e necorespunzător pentru copii“, a mai spus el.

În urma acestei dezbateri, edilii polonezi au ajuns la concluzia că „scriitorul a tăiat testiculele ursuleţului său cu o lamă, pentru că avea el însuşi probleme de identitate sexuală!“

Un studiu al rezidenţilor locali de la un post de televiziune polonez a dezvăluit că nimeni nu ia, de fapt, în considerare că Winnie poartă doar o bluză şi nimeni nu vede asta ca pe o problemă.

„Este ridicol că oficialii îşi pierd timpul cu atfel de probleme“, a declarat o localnică.

Un alt localnic a comparat inteligenţa nu atât de sclipitoare a personajului Winnie cu cea a consilierilor, spunând că „Winnie the Pooh era un urs nu prea deştept şi, din păcate, asta e evident şi la cei care se ocupă de acest subiect.“

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)