Care sunt primele țări în care Netflix limitează partajarea parolelor / Cât trebuie să plătească cei care vor să împartă contul cu prietenii

Care sunt primele țări în care Netflix limitează partajarea parolelor / Cât trebuie să plătească cei care vor să împartă contul cu prietenii
Sursa Foto: Flickr.com

Netflix limitează împărțirea parolelor în patru state: Portugalia, Spania, Canada și Noua Zeelandă. Cumpărătorii abonamentului vor trebui să își stabilească o locație principală pentru contul lor.

Cât trebuie să plătească cei care vor să împartă contul de Netflix cu prietenii

Cei care vor să folosească același cont cu prietenii sau cu alți membri ai familiei fără ca ei să se aboneze trebuie să plătească o taxă de:

  • 5,99 euro în Spania;
  • 3,99 euro în Portugalia;
  • 7,99 dolari canadieni (5,96 USD) în Canada;
  • 7,99 dolari neozeelandezi (5,09 USD) în Noua Zeelandă.

Abonații care au un singur cont și doresc să păstreze mai mult de doi utilizatori în afara locuinței sale trebuie să plătească în plus pentru serviciile Netflix.

Netflix va introduce noul sistem în mai multe țări înainte de a-l aplica în Statele Unite în luna martie. Primele teste au început în Costa Rica, Chile și Peru. În Costa Rica, taxa este de 2,99 dolari pe lună, potrivit spotmedia.ro.

Potrivit companiei, peste 100 de milioane de abonamente sunt împărțite. Platforma are peste 230 de milioane de abonați la nivel mondial, însă reprezentanții acesteia au anunțat în ianuarie că împărțirea conturilor îi subminează capacitatea pe termen lung de a investi și de a îmbunătăți serviciul.

Urmăriți B1TV.ro și pe