Este posibilă recuperarea unor poze șterse de pe Instagram? Explicațiile specialiștilor în social media

Este posibilă recuperarea unor poze șterse de pe Instagram? Explicațiile specialiștilor în social media

Fie că au fost șterse din greșeală sau în mod voluntar, unii utilizatori de Instagram își doresc să revadă peste ani fotografiile postate care au fost eliminate. Pentru aceștia veștile sunt bune, având în vedere că, potrivit secialiștilor eistă mai multe metode pentru a recupera conținutul foto sau video de pe Instagram care a fost șters.

Metode pentru recuperarea fotografiilor de pe Instagram

Una dintre metodele la îndemână vizează verificarea albumelor de fotografii, în condițiile în care Instagram va salva automat fotografii și videoclipuri pe ruloul camerei de pe Smartphone.

Fotografiile pot fi găsite în galeria telefonului, folderul Descărcări, Ruloul camerei sau orice locație în care fotografiile ar fi în mod normal stocate.

Dacă sunteți utilizator Android, atunci: Mergeți la Fișierele mele. Selectați Poze și apoi folderul Instagram sau alte dosare pentru aplicații dacă utilizați alte aplicații de editare a fotografiilor, cum ar fi VSCO, Priime, Snapseed, etc. Toate aceste aplicații de editare foto vor salva o copie într-un folder separat pe Android înainte de dvs. postează pe Instagram. Verificați dacă fotografiile pierdute pot fi localizate, apoi restaurați-le.

Pentru utilizatorii de iPad și iPhone: Selectați aplicația Fotografii chiar din ecranul de pornire. Atingeți Albume, apoi Șters recent. Căutați fotografiile pierdute, atingeți-le și apoi selectați Recuperare. Este important să rețineți că această metodă se aplică numai fotografiilor care au fost șterse în ultimele zile 30.

Alte metode la îndemână

Pentru ca funcția să restituie conținutul să fie deschisă, utilizatorul trebuie să le salveze corect în profil. În acest scop este prevăzută o opțiune de arhivare. În acest loc, utilizatorii stochează conținut care este păcat de șters complet și, în același timp, nu există nicio dorință de a-l afișa străinilor. Pentru a efectua arhivarea cu permisiunea pentru returnarea ulterioară, scrie insta-helper.com.

O altă metodă simplă este utilizarea unui software de recuperare, precum Photo Recovery. Există însă multe programe de recuperare foto. Dacă trebuie să returneze fotografiile șterse înapoi, se efectuează o operație de restaurare și apoi reveni la casetă.

Recuperarea fotografiilor din cloud: Această metodă este viabilă numai dacă există fișiere de rezervă, cum ar fi Google Photos.

Unul dintre motivele pierderii conținutului foto postat anterior este hackingul de profil. Într-o astfel de situație, utilizatorul, înainte de a contacta asistența sau instanța, trebuie să utilizeze toate opțiunile independente pentru acțiune, cum să restaureze o fotografie pe instagram după ștergere.

Imaginile sunt stocate pe smartphone-urile personale, de unde au fost descărcate anterior. Dacă proprietarul conținutului nu l-a șters la un moment dat, totul va fi restaurat.

Tags:
Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)