Facebook uneşte chat-urile Instagram şi Messenger printr-o nouă actualizare

Facebook uneşte chat-urile Instagram şi Messenger printr-o nouă actualizare

Facebook urmăreşte integrarea sistemelor de chat pentru Instagram şi Messenger, pe iOS şi Android şi a lansat o actualizare pentru asta.

Utilizatorii celor două reţele de socializare vor putea trimite mesaje, fotografii şi videoclipuri între Facebook şi Instagram, potrivit The Guardian.

Adam Mosseri și Stan Chudnovsky, șefii de la Instagram și Messenger, au confirmat că actualizarea care permite integrarea sistemelor de chat pentru Instagram şi Messenger este gata.

”Cu această actualizare, va fi mai ușor să rămâi conectat fără să te gândești la ce aplicație să folosești pentru a ajunge la prietenii și la familia ta”, a spus Adam Mosseri, șeful Instagram

Integrarea chaturilor celor două aplicații este primul pas al Facebook-ului care reconstruieşte infrastructura de bază. Drept urmare, utilizatorii care se aflau doar într-una dintre aplicaţii o să se poată conecta cu alţiiutilizând diferite aplicaţii Facebook.

De asemnea, Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a anunţat incorporarea WhatsApp și a permitereacriptării end-to-end pentru toate mesajele trimise între cele trei aplicații. Prin integrarea celor mai populare aplicaţii, Facebook ar putea să concureze direct cu iMessage al Apple.

Ultima oră
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”
19:57 - Mai mulți europarlamentari suspectează Rusia că manipulează prețurile la energie. Eugen Tomac: Am cerut Comisiei Europene să declanșeze o anchetă într-un termen cât mai scurt (VIDEO)
19:33 - Marcel Ciolacu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a-și face partid: „O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD”
19:30 - PSD va depune un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor. Ciolacu: Românii și firmele românești sunt nevoiți să lupte singuri și cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze
19:26 - Radu Mocanu, unul dintre jurnaliștii bătuți într-o pădure din Suceava: Suntem nemulțumiți de felul în care a fost încadrat incidentul. Am fost jefuiți, iar la Boșutar cred că se poate vorbi și de tortură (VIDEO)
19:11 - Ministerul Culturii: Cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte – deschise cu până la 50% din capacitatea maximă