O nouă funcție WhatsApp pentru iPhone și Android. Ce este și cum funcționează

O nouă funcție WhatsApp pentru iPhone și Android. Ce este și cum funcționează
Foto: Pixabay.com

WhatsApp are o schimbare pentru telefoanele iPhone si Android. Cei de la WhatsApp au decis sa lanseze o funcție care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a trimite mesaje cu text, poze, clipuri video, care dispar dupa ce sunt vazute o singura data.

Funcţia, numită „View Once”, va permite ca fotografiile şi videoclipurile trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, a anunţat Facebook.

Aceștia au inceput sa dezvolte o noua functie care le permite utilizatorilor sa seteze ca mesajele sa dispara la 24 de ore dupa trimitere, sau la 7 zile, potrivit idevice.ro.

Noua modificare pentru functia care ne permite sa trimitem mesaje care dispar este în lucru, astfel ca ele pot fi setate sa dispara si la 90 de zile dupa ce au fost expediate de catre noi.

WhatsApp lucreaza acum la aceste trei optiuni care ar face ca mesajele sa dispara la 24 de ore, 7 zile, sau 90 de zile de la trimitere, însă în acest moment nu se cunoaște care va fi varianta definitivă.

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul.

În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

Tags:
Ultima oră
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”
21:20 - Florin Cîțu dă vina pe USR și AUR pentru eșecul campaniei de vaccinare: Un partid care spune că promovează vaccinarea se duce lângă un partid care este împotriva, atunci românii nu mai înțeleg nimic (VIDEO)