Serialul „Dexter” va reveni pe micile ecrane după 8 ani de pauză. Când va avea loc premiera sezonului 9

Serialul „Dexter” va reveni pe micile ecrane după 8 ani de pauză. Când va avea loc premiera sezonului 9
Foto: Youtube

Serialul ”Dexter”, unul dintre cele mai cunoscuteseriale din televiziuneaamericană, se întoarcepe micile ecrane după 8 ani.

Acesta va fi difuzat în serie limitată de zece episoade realizatăde Showtime, conformReuters.

Serialul îi aduce în atenția fanilor pe Michael C. Hall, care a câştigat un Glob de Aur şi a primit şase nominalizări la Emmy pentru interpretarea criminalului în serie/ șiproducătorul executiv Clyde Phillips.

Când va avea loc premiera noului sezon

Producţia este planificată pentru începutul anului viitor,premiera fiind întoamna lui 2021.

„Dexter este un serial atât de special, atât pentru milioanele sale de fani, cât şi pentru Showtime, deoarece această producţie revoluţionară a ajutat reţeaua noastră de televiziune să devină extrem de cunoscută în urmă cu mulţi ani”, a spusGary Levine, preşedintele Showtime Entertainment, într-un comunicat, citat de Agerpres.

„Ne-am gândit să reluăm acest personaj unic doar dacă găseam o imagine creativă care să fie cu adevărat demnă de genialul serial original. Ei bine, sunt bucuros să vă spun că (producătorul executiv) Clyde Phillips şi Michael C. Hall au găsit-o”, a mai spus acesta.

Mai mult, Showtime nu a oferit detalii desprecelelalte personaje ale noului sezon.

Serialul a avut 8 sezoane și a fost difuzat până în2013, primind numeroase premii de-a lungul timpului.

Tags:
Ultima oră
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”