Servicii SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads de la AllProWeb

Servicii SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads de la AllProWeb

Ai deja un site de prezentare sau un magazin online, dar vizitatorii sunt putini sau nu plaseaza comenzi? Ti-ai setat o campanie de promovare pe Facebook sau Google, dar rata de conversie este nesatisfacatoare? Ai vrea sa apari in prima pagina Google, dar nu ai inteles ce inseamna optimizare SEO? Iata detaliile de care ai nevoie, atunci cand alegi metoda de promovare online, potrivita profilului afacerii tale:

Campanii de promovare prin Google Ads

Google Ads (in trecut Google Adwords) este serviciul platit per click (PPC) pus la dispozitia companiilor de catre Google.

Google este cel mai utilizat motor de cautare din Romania si locul in care cererea intalneste oferta, atunci cand prima isi manifesta interesul. Practic, site-urile care apar printre primele rezultate in Google au cele mai mari sanse sa obtina clienti.

Campaniile de promovare prin Google Ads sunt recomandate oricui doreste sa atraga pe site vizitatori interesati de produsele sau serviciile pe care le ofera.

Campanii de promovare prin Facebook Ads

Facebook Ads este modalitatea prin care iti poti promova pagina de Facebook, postarile sau site-ul web, in cadrul celei mai utilizate retele de socializare.

Promovarea pe Facebook este recomandata celor care doresc sa se adreseze publicului care a apreciat deja pagina afacerii sau celor care au brand-awareness-ul ca si obiectiv principal, deoarece Facebook Ads este o unealta extrem de puternica pentru a populariza afaceri.

Servicii SEO

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea autoritatii acestuia, raportata la un anumit cuvant cheie / expresie.

SEO inseamna si generarea de advertoriale, practic un branding online pentru afacerea ta. Ulterior, atunci cand cineva cauta detalii referitoare la aceasta (75% dintre achizitii se efectueaza dupa un research in Google), va putea vizualiza rezultate pozitive, care iti vor spori gradul de credibilitate, facilitand astfel procesul de vanzare.

Pentru rezultate optime, site-ul promovat trebuie sa utilizeze tehnologii moderne si sa fie responsive, pentru a putea raspunde rapid la solicitarile vizitatorilor. De aceea, va recomandam serviciile de web design de la AllProWeb.

Campanii de promovare online prin advertoriale

Advertorialele sunt articole care au un caracter publicitar, in text facandu-se referire in mod natural la site-ul promovat / afacerea promovata.

Prin intermediul publicarii acestora obtineti vizibilitate online, brand-awareness, popularizarea brandului, indexare superioara din punct de vedere SEO, cresterea credibilitatii si atragerea de clienti.

Optimizare rata de conversie (CRO by AllProWeb)

Este indicat sa te asiguri ca procesul de comanda este cat mai simplu cu putinta, experienta de cumparare nu este anevoioasa, ba chiar incurajeaza potentialul cumparator si design-ul site-ului este „prietenos” cu utilizatorul.

Specialistii AllProWeb analizeaza numarul de comenzi, rata de conversie, raportata la numarul de vizitatori și rată de abandon, pentru a identifica cele mai bune modalitati de obtinere a mai multor comenzi.

Desi complex, corect implementat, procesul de optimizare a ratei de conversie iti poate aduce vanzari mult mai mari, intr-un timp scurt, fara sa fie necesar sa investesti suplimentar pentru atragerea de noi vizitatori.

Este indicat sa apelati la serviciile puse la dispozitie de o agentie de publicitate online, pentru a va asigura de faptul ca beneficiati de suportul unor specialisti dedicati, garantie contractuala si un pachet complet de servicii. Va asteptam la AllProWeb pentru o analiza gratuita, in urma careia va vom recomanda solutiile ideale pentru cresterea afacerii pe care o administrati.