Aceștia sunt concurenții „Te cunosc de undeva”, sezonul 15. Care sunt vedetele care participă pentru prima oară (GALERIE FOTO)

sursa Foto: Facebook

Show-ul „Te cunosc de undeva” a ajuns la sezonul 15. Emisiunea în cadrul căreia artiștii se autodepășesc și demonstrează de ce sunt în stare prin intermediul reprezentațiilor. Sezonul 15 vine cu surprize având în vedere vedetele care vor concura pentru marele premiu care va fi donat spre un caz umanitar. O parte din artiști au mai fost pe scena „Te cunosc de undeva”, iar la ceilalți sunt o surpriză mai mult decât plăcută.

Cine sunt concurenții „Te cunosc de undeva” din sezonul 15

Marile surprize ale sezonului cu numărul 15 „Te cunosc de undeva” sunt vedete precum Adda, Marcel Pavel sau Tavi Clonda, potrivit a1.ro.

În ceea ce privește concurenții vechi, Monica Anghel revine pe scenă alături de prietenul său, Marcel Pavel, de data aceasta. Revine și Romică Țociu, care va face echipă cu Adriana Trandafir. De asemenea, revine și un cuplu hazliu pe scena „Te cunosc de undeva” și anume Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cei doi vor forma o echipă ca până acum, de altfel.

Vedetele care vor concura singure sunt Cătălina Grama, Adda, AMI, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu.

Prin urmare, concurenții sezonului 15 ai emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt: Monica Anghel și Marcel Pavel, Romică Țociu și Adriana Trandafir, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Cătălina Grama (Jojo), Adda, AMI, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu.

Părerea concurenților despre participarea la „Te cunosc de undeva”

Monica Anghle și Marcel Pavel vor cânta pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură. Artistul recunoaște că a fost sceptic înn ceea ce privește participarea la concurs, dar buna sa prietenă la convins.

„Sunt aici la sugestia prietenei mele dragi, Monica Anghel. Mai fusesem invitat, însã am refuzat cu eleganţă, necrezând că mi se va potrivi acest format; transformările mi se par foarte delicate şi dificile. Chiar de la prima repetiţie am simţit că într-adevăr, acest proiect este o mare provocare. Dar este foarte interesant, atmosfera este extraordinară, colegii deosebiţi. Ne simţim ca într-o mare familie, am uitat de spiritul de competiţie şi ne bucurãm de fiecare clipă împreună!”, a declarat Marcel Pavel.

În ceea ce îi privește pe Liciu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei doi sunt familiarizați cu formatul „Te cunosc de undeva”.

„Sunt pentru a şasea oară aici şi cred că n-am să mă opresc niciodată! Am declarat în nenumărate rânduri că este emisiunea mea de suflet, e locul în care m-am descoperit şi locul care m-a fãcut să fiu ceea ce sunt acum. În 2013, când am participat prima oară, mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam eu despre mine şi pentru mine acest proiect rămâne emisiunea care m-a dezgheţat, care m-a ajutat să ajung unde am ajuns, emisiunea care mi se potriveste foarte bine, iar de când concurez cu Liviu mi se pare o distracţie continuă. Chiar dacă muncim mult şi chiar dacă avem emoţii, chiar dacă la fiecare personaj ne tremură genunchii, mă simt ca şi când aş fi într-o permanentă vacanţă”, a povestit Andrei.

„Mi-a plăcut tot timpul formatul, e o lecţie de canto pentru noi, artiştii! Mi-e foarte drag să merg pe stradă şi să mă oprească oamenii, să îmi spună ce tare s-au distrat uitându-se la emisiunea noastră sau că s-au destins cu show-ul „Te cunosc de undeva” după o zi stresantă. După patru sezoane, nu îmi mai e frică de nimic aici”, a declarat Liviu.