Actrița Kelly Preston a murit la 57 de ani. Soția lui John Travolta avea cancer

Actrița Kelly Preston a murit la 57 de ani. Soția lui John Travolta avea cancer
Foto: Instagram

Este doliu la Hollywood!Actrița Kelly Preston, cunoscută din filme precum „Jerry Maguire”, „Addicted to Love” sau „Twins”a murit la 57 de ani. Soția lui John Travolta dusese în ultima parte a vieții o luptă privată cucancerul de sân.

Vedeta născută înHonolulu, Hawaii, suferea de doi ani de cumplita maladie. Vestea morții a fost confirmată de reprezentantul familiei pentru People: „În dimineața zilei de 12 iulie 2020,Kelly Preston, mamă și soție adorată, a murit după ce a luptat timp de doi ani cu cancerul la sân. Alegând să ducă această luptă în mod privat, ea a urmat tratament medicamentos pentru o perioadă, fiind susținută de familie și prieteni apropiați. A fost strălucitoare, frumoasă și un suflet iubitor căruia i-a păsat de ceilalți și care dădea viață oricărui lucru pe care îl atingea. Familia a cerut înțelegere și să i se respecte viața privată de această dată”, se arată în comunicatul familiei.

John Travolta, mesaj emoționant pentru partenera sa

Soțul actriței a ținut să îi adugă un omagiu, într-un mesaj emoționant postat pe Instagram: „Cu multă durere în suflet vă informez că frumoasa mea soție a pierdut lupta cu cancerul de sân. A dus o bătălie curajoasă, susțintă cu multădragoste de mulți oameni.Familia mea și cu mine vom fi recunoscători medicilor și asistentelor sale de laMD Anderson Cancer Center, tuturor spitalelor care ne-au ajutat, prietenilor și celor dragi care i-au fost alături. Ne vom aminti mereu de dragostea și viața lui Kelly.

Voi avea nevoie de timp să fiu alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dacă nu veți mai auzi de noi pentru o vreme. Dar vă rog să știți că vă voi simți dragostea în săptămânile și lunile care vor urma pentru a ne vindeca”.

Preston și Travolta au avut trei copii: Ella, 20 de ani, Benjamin, 9 ani și Jett, care a murit la 16 ani, în luna ianuarie 2009.

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)