Actrița Naya Rivera, dispărută în mijlocul unui lac din California. Băiatul ei de 4 ani a fost găsit singur la bordul ambarcațiuni pe care o închiriaseră

Actrița Naya Rivera, dispărută în mijlocul unui lac din California. Băiatul ei de 4 ani a fost găsit singur la bordul ambarcațiuni pe care o închiriaseră
FOTO: Hepta.ro

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul Santanei Lopez din serialul Glee a fost dată dispărută în cursul serii de miercuri. Băiatul actriței, în vârstă de 4 ani a fost descoperit singur la bordul ambarcațiunii pe care o închiriaseră, pe Lacul Piru. Micuțul le-ar fi spus polițiștilor că au plecat să înoate, însă mama lui nu s-a mai întors, scrie Daily Mail.

Este alertă în Statele Unite, după ce actrița în vârstă de 33 de ani a fost declarată dispărută. Autoritățile suspectează că vedeta ar fi deja decedată, după ce l-au găsit pe biețelul ei singur în barcă. Se presupune că femeia nu ar fi părăsit lacul, pentru că mașina ei se afla încă în parcare portului, atunci când au sosit autoritățile.

Actrița și fiul ei au închiriat o barcă pentru o scurtă plimbare și înot pe Lacul Piru din California, însă după ce au ieșit în larg și au înotat, doar fiul vedetei s-a mai întors la bordul ambarcațiunii. Băiatul în vârstă de 4 ani este fiul actriței Naya River din mariajul cu Ryan Sorsey, cei doi s-au separat în 2018.

Ipoteza decesului, luată în calcul în cazul actriței Naya Rivera

Autoritățile presupun deja că actrița Naya Rivera este moartă, după ce băiatul ei a fost găsit singur, dormind în barca pe care mama lui a închiriat-o pentru o excursie și agremente pe Lacul Piru din California.

Micuțul în vârstă de 4 ani le-ar fi povestit autorităților că el și mama lui au plecat să înaote, dar a venit înapoi singur la ambarcațiune. Mai mult decât atât, martorii de la fața locului ar fi susținut, potrivit sursei citate anterior, că băeițelul ar fi fost însoțit de o femeie, ar fi coborât din barcă să înaote, dar dintr-o dată femeia nu a mai fost văzută, fiind doar copilașul singur.

Potrivit sursei citate mai sus, Departamentul de Poliție din Ventura au început să o caute pe femeie, presupusa victimă a unui înec, începând cu orele 13:00. Starul din Glee închiriase o ambarcațiune cu ponton pentru ea și fiul ei. Autoritățile ar căuta însă cadavrul victimei, fiind luat în calcul și scenariul în care aceasta ar fi murit înnecată.

În jurul orei 16:00 ambarcațiunea a fost descoperit „părăsită”, la bord aflându-se doar copilașul singur. Victima este considerată dispărută, având în vedere că mașina ei era în continuare parcată lângă lac. Echipajul de căutare ar fi format din mai mulți scafandri, un elicopter și o dronă, ce încearcă să localizeze corpul vedetei. Autoritățile știu că actrița ar fi purtat vestă de salvare, deși la bordul ambarcațiunii a fost găsit încă o vestă pentru adulți. Acestea declară că este totuși dificil să audieze un copil în vârstă de 4 ani, scrie sursa citată anterior.

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul din serialul pentru adolescenți, Glee. Vedeta a interpretat-o timp de 6 sezoane pe Santana Lopez, din 2009 până în 2015. Pe lângă rolul din cunoscutul serial pentru adolescenți, actrița în vârstă de 33 de ani a mai putut fi urmărit în filmul „Step up”. Vedea este totodată și autoarea cărților: „Sorry not sorry: Dreams, Mistakes and Growing Up”. Timp de patru ani a fost căsătorită cu actorul Ryan Dorsey, alături de care are un băiețel.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!