Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit într-o cadrul unei ceremonii discrete. Cine este norocos soț

Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit într-o cadrul unei ceremonii discrete. Cine este norocos soț
Sursa Foto: Facebook

Starul de la Hollywood,Scarlett Johansson, desemnată cea mai sexy femeie în viață, s-a căsătorit cu logodnicul ei Colin Jost într-o ceremonie ”discretă”.

Actrița Scarlett Johansson s-a măritat, într-o ceremonie privată

Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a anunțat Meals on Wheels, o organizație caritabilă din SUA pentru persoanele în vârstă,conform BBC News.

„Suntem încântaţi să dăm vestea că Scarlett Johansson şi Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate şi cei dragi, respectând regulile de siguranţă Covid-19”, a anunţat pe contul de Instagram Meals on Wheels.

Ceremonia religioasă a fost una privată. La nuntă au avut acces doar rudele apropiate și câțiva prieteni. Faimoasaactriță americană de film și-a întâlnit actualul soț în urmă cu aproape 3 ani.

”Ceremonia a fostintimă… cu familia și persoanele apropiate”,a scris Meals on Wheels pe Instagram.

Un apropiatal celebrei actrițe de la Hollywooda confirmat informația.

Ce locație inedită au ales

Conform TMZ, Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în Palisades, New York.

De menționat este că Scarlett amai fost căsătorită de două ori: cu actorul Ryan Reynolds și cu omul de afaceri francezRomain Dauriac,alături decare are o fiică. În schimb, pentruJost, în vârrstă de 38 de ani, este prima căsătorie.

Johansson și Jost, scenarist și comediant la emisiunea Saturday Night Live, sunt un cuplu din 2017. În mai 2019, cei doi și-au anunțat logodna.

Scarlett Johansson este una dintre cele mai bine cotate actrițe din întreaga lume.