Adela, fata cuminte din serialul de la Antena 1, e mult mai „spumoasă” în viaţa reală. S-a aflat ce ascunde sub haine, când se dezbracă!

Adela, fata cuminte din serialul de la Antena 1, e mult mai spumoasă în viaţa reală. S-a aflat ce ascunde sub haine, când se dezbracă!
Mara Oprea o interpretează pe Adela în serialul cu același nume de la Antena 1 / Foto: Instagram / Mara Doriana

Actrița Mara Oprea, fata cuminte din serialul Adela de la Antena 1, este mult mai „rebelă” în realitate. Frumoasa tânără ascunde o mulțime de secrete, iar unul dintre sunt tatuajele.

În vârstă de 20 de ani, frumoasa actriță din Adela are un tatuaj și nu îl ascunde niciodată. El este vizibil doar atunci când vedeta poartă costum de baie, pentru că este făcut în zona abdomenului.

Adela, fata cuminte din serialul de la Antena 1 i-a surprins pe fanii de pe Instagram

Tânăra blondină, în vârstă de 20 de ani, este extrem de activă pe rețelele sociale și postează atât imagini din viața ei privată, cât și fotografii sau story de pe platoul de filmare.

În timpul verii, Mara Oprea a postat pe Instagram o imagine cu care i-a uimit pe fanii internauți. Vedeta de la Antena 1 apare în costum de baie, pe plajă și a lăsat la vedere un detaliu de care nimeni nu știa.

Se pare că Mara Oprea este un fan al tatuajelor. Actrița din Adela are un tatuaj pe abdomen și unul pe coapsă.

Vedeta nu a vorbit până acum despre semnificația celor două tatuaje, dar fanii sunt cu siguranță curioși se reprezintă desenele de pe pielea ei.

Cine este Mara Oprea, actrița din serialul Adela de la Antena 1

În vârstă de 20 de ani, Mara Oprea este la prima ei apariție pe plicul ecran, într-un serial de televiziune. Tânăra se descurcă remarcabil și a reușit să câștige ușor admirația fanilor, dar și a colegilor de platou.

Înainte de producția de la Antena 1, Mara Oprea a mai urcat pe scena Teatrului Excelsior, unde a jucat în piesa „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”.

Frumoasa actriță din Adela este pasionată de pian și balet.

Îmi place să călătoresc în locuri care să mă inspire și să îmi ofere noi experiențe. Cred că vacanțele sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi.

Îmi place să investesc în mine în moduri diverse, citind cărți prin care să îmi îmbunătățesc viața pe cât mai multe planuri.

De exemplu, unul dintre citatele după care am început să mă orientez de ceva vreme spune că: “Modul în care își trăiesc oamenii viața este rezultatul poveștii în care ei cred despre ei înșiși” (Les Brown) și că viața e așa cum ne-o construim noi, că avem puterea de a face alegeri care ne influențează viața în mod direct”, mai povestea Mara Oprea, într-un interviu acordat pentru Click.ro.

În serialul Adela, Mara Oprea joacă alături de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin și Marian Râlea și Oana Moșneagu.