Ce vârstă are, în realitate, Oana Moșneagu, fata rea din serialul „Adela”, de la Antena 1

Ce vârstă are, în realitate, Oana Moșneagu, fata rea din serialul Adela, de la Antena 1
Oana Moșneagu, interpreta personajului Andreea din serialul „Adela”, de la Antena 1 / Foto: Oana Moșneagu

Oana Moșneagu este urmărit de mii de fani în serialul Adela, acolo unde interpretează rolul lui Andreei, una dintre fetele rele ale producției de la Antena 1. Mulți o știu de pe micul ecran, dar nu sunt totuși numeroși cei care știu când a început cariera brunetei în actorie și mai ales ce vârstă are în viața reală.

Oana Moșneagu s-a remarcat inițial în videoclipurile celebrului artist Carla`s Dreams. Înainte de serialele de televiziune, Oana a mai jucat filmele „Taci sau Faci” și „Moromeții 2”.

Primul serial în care a apărut frumoasa brunetă a fost în Sacrificiul, alături de cunoscuți actori de pe platourile de filmare de la Adela, precum: Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin și Marian Râlea.

Ce vârstă are Oana Moșneagu, fata rea din serialul Adela

În producția de la Antena 1, frumoasa brunetă are nici mai mult și nici mai puțin de 22 de ani, interpretând rolul Andreei, o fată care a crescut într-o familie săracă, dar ajunge una dintre cele mai bogate dintre din Capitală, când susține că este fiica lui Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin.

În realitate însă, Oana Moșneagu este ceva mai mare. Actrița are 31 de ani, dar nimeni nu i-ar fi dat această vârstă, având în vedere că frumusețea nativă o ajută să pară mult mai tânără.

Iată și o listă cu cele mai bune seriale care vor intra în luna septembrie pe Netflix.

Oana Moșneagu a terminat UNATC în 2018

Deși multă lume ar crede că are o vasă experiență în fața camerei, Oana Moșneagu a terminat Facultatea de Teatru în 2018, iar programul de master l-a terminat anul trecut.

E flatant să se creadă despre mine că am o „mare” experiență, mi s-a mai spus, dar eu nu mă simt încă demnă de această „titulatură”, aceea a unei actrițe posesoare de o vastă experiență de lucru. Într-adevăr, raportat la Mara Oprea, protagonista serialului „Adela”, care debutează pe micile ecrane cu acest rol, și care este încă la începutul facultății, am lucrat mai mult, inevitabil oarecum.

Dar, dacă e să compar realizările mele profesionale cu cele ale protagonistului, Alecsandru Dunaev, mai ales cele legate de teatru, el este cu mult mai „jucat” decât mine. Eu am dat admiterea la doi ani după ce el deja terminase facultatea.

Vorbesc de Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, pe care am absolvit-o în 2018 și unde am încheiat și ciclul de master în vara anului trecut (2020)”, a povestit Oana Moșneagu, pentru Click.ro.

Actrița din Adela, marturii despre personalul pe care îl interpretează în serialul de la Antena 1

Oana Moșneagu recunoaște că personajul pe care îl interpretează este unu cu o inteligență nativă, pe care o folosește doar pentru a-și atinge scopurile.

„Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniștii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1.

Andreea este un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă. E o provocare pentru mine”, declara ea pentru cei de la Antena 1.