Adevăratul motiv pentru care fosta soție a lui Mihai Albu nu îi permite să își vadă fetița: „Dacă aveam un pistol…”

Adevăratul motiv pentru care fosta soție a lui Mihai Albu nu îi permite să își vadă fetița: „Dacă aveam un pistol...”

Mihai Albu trece prin momente extrem de dificile, din cauza fostei sale soții, care nu îi permite să își vadă fetița, conform programului de vizite stabilit în urma procesului de divorț. Celebrul creator de pantofi a dezvăluit care este, de fapt, adevăratul motiv din cauza căruia Iulia Albu se opune vehement întâlnirilor dintre el și fiica sa.

Motivul halucinant pentru care Iulia Albu nu-l lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica

Conflictul care a luat naștere între Mihai Albu și fosta sa soție pare că nu se mai termină. Designer-ul a făcut o setie de declarații, după ce Iulia Albu l-a acuzat pe creatorul de pantofi că nu își dorește să își vadă copilul.

Mai precis, Mihai Albua mărturisit că planul fostei salepartenerede viață este să îl “infiltreze” pe actualul partener în familia sa, ca acesta să îi ia locul ulterior și din viața fiicei lui.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.”, a mărturisit creatorul de modă.

Mihai Albu:”Îi spune că sunt boșorog expirat”

Mai mult de atât, Mihai Albu a vorbit și despre o discuție aprinsă pe care a purtat-o cu actualul iubit al Iuliei Albu, în care acesta i-ar fi spus că el este, de fapt, tatăl legal al fetiței.

”Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”,a mai spus Mihai Albu într-o intervenție la Antena Stars.

De curând,Mikaela, fetița a Iuliei și a lui Mihai Albu a împlinit 11 aniseamănă tot mai mult cu cea care i-a dat viață. Adolescenta este la fel de frumoasă precum mama ei. Aceiași ochi. Același păr. Același zâmbet. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar lucrul acesta îi umple sufletul de bucurie criticului de modă. Cu această ocazie, Iulia Albui-a dăruit un cont propriu pe rețeaua de socializare, pe care să-l administreze cea mică după cum poftește.

Urmăriți B1TV.ro și pe