Adrian Mutu, dezvăluiri fără perdea despre divorțurile de Alexandra Dinu și Consuelo. De ce s-a despărțit de fostele partenere și ce le diferențiază de actuala sa soție, Sandra (GALERIE FOTO)

Foto: Facebook @ Adrian Mutu

Fostul fotbalist Adrian Mutu a vorbit despre cele două divorțuri prin care a trecut, de Alexandra Dinu în 2003, respectiv de Consuelo Matos în 2013, și spune că s-a ajuns la un astfel de gest din cauza diferențelor dintre el și partenerele sale de viață, transmite Digisport.ro.

Ce a spus Adrian Mutu despre divorțurile de Alexandra Dinu și Consuelo

„Briliantul” a explicat că, deși la început i s-a părut atractiv, a trăi cu o persoană care gândește diferit s-a dovedit a fi un motiv de divorț în cele din urmă.

„Eu, când am făcut alegerea, am făcut la momentul respectiv ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă. Știi că de multe ori spui ‘băi, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus se atrag. Ok, la început. La început e mișto, dar după un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”, a dezvăluit fostul internațional, în podcastul ”La Mijloc”.

Adrian Mutu, despre căsătoria cu Sandra: „Relația pe care o am acum cu soția mea e mult mai profundă decât celelalte”

Adi Mutu s-a recăsătorit în anul 2017, cu Sandra, și susține că actualul mariaj este mai „profund” decât cele anterioare.

„Eu cred că sunt romantic. Relația pe care o am acum cu soția mea e mult mai profundă decât celelalte. E la alt nivel, e mult mai sinceră. Sunt mult mai pregătit decât am fost înainte și mai sigur pe mine ca bărbat. Eu vorbeam cu niște prieteni. Vârsta de 40 de ani la un bărbat e cea mai tare vârstă. Când îi aud pe ăștia pe la 25 de ani că sunt bărbați… nu ai de unde să știi cum e să fii bărbat la vârsta aia. La 40 știi, pentru că fizicul te ține, te cunoști bine. Ce înseamnă înțelepciunea? Experiență. Eu n-am văzut niciunul înțelept până la 30 de ani”, a mai spus Adi Mutu.

Cel mai bun marcator din istoria echipei naționale, un record pe care îl împarte cu marele Gheorghe Hagi, are patru copii: Mario, cu Alexandra Dinu; Adriana și Maya, cu Consuelo; Tiago, cu Sandra.

Mai multe imagini cu Alexandra Dinu și Sandra Mutu în GALERIA FOTO

Urmăriți B1TV.ro și pe